Cercar en aquest blog

dissabte, 10 de juliol del 2010

Ara és el moment!

Totes les revolucions modernes (hi incloc la independència dels EEUU ) s'han forjat seguint el model hegelià de tesi-antítesi-síntesi.
Cal un revulsió per mobilitzar les masses i les nacions. Per que EEUU entrès en la Gran Guerra va caldre que Alemanya enfonsés el Lusitania, per què entrés en la Segona Guerra Mundial va caldre que Hiro Ito enfonsés tota la flota a Pearl Harbour, per què els EEUU ocupéssin Afganistan per interessos econòmics va caldre que caiessin les torres bessones....
La sentència del TC és la nostra oportunitat, la nostra antítesi a la tesi colonialista espanyola, de la que s'acabarà formant la síntesi d'un estat català sobirà, avançat i innovador. El món ja ho està esperant... no ho espatllem!
Per cert, jo no em crec que el Club Bilderberg es reunís a Sitges per casualitat.
Espanya és un gra al cul que posa en perill la solvència de l'eurozona i de tota la Unió Europea. Què farà Europa, deixar que Catalunya s'enfonsi amb el vaixell podrit d'Espanya, o rescatar-la abans de la catàstrofe per què contribueixi a la seva recuperació econòmica? En part, aquesta decisió depèn de com sapiguem explicar la nostra realitat al món. Ara és el moment de ser coherents amb el nostre relat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari aqui